نرخ سیلاژ بسته بندی درجه یک

نرخ سیلاژ بسته بندی درجه یک می تواند یکی از عوامل تشویق دامداران برای خرید این جیره باشد. آیا می توان گفت این جیره بهترین خوراک فصول سرد سال است؟

خرید سیلاژ ذرت

نرخ سیلاژ بسته بندی درجه یک می تواند یکی از عوامل تشویق دامداران برای خرید این جیره باشد. آیا می توان گفت این جیره بهترین خوراک فصول سرد سال است؟

مراحل تهیه سیلاژ

به طور خلاصه این مراحل برای تهیه سیلاژ به کار می رود:

  1. کشت علوفه مناسب
  2. برداشت در زمان مناسب
  3. خرد کردن علوفه با دستگاه چاپر
  4. تنظیم رطوبت و فشرده کردن علوفه
  5. پوشاندن آن با پلاستیک برای جلوگیری از ورود هوا و نور خورشید.

علوفه خیلی مرطوب را نباید برای سیلو شدن انتخال کرد.

زیرا باکتری های سیلو برای تکثیر و توسعه به آب نیاز دارند.

در علوفه خیلی مرطوب فعالیت میکروبی بیشتر است و این برای سیلو شدن مناسب نیست.

مقدار محدودی غذای ذخیره شده در ذرت وجود دارد. باکتری های مفید با همه باکتری های غیر دیگر رقابت می‌کنند و اگر مقدار رطوبت از حد معین کمتر باشد مقدار باکتری ها کاهش می‌یابد.

10 درصد ماده خشک علوفه ذرت از مواد قندی تشکیل شده است و این باعث می‌شود علوفه ذرت مناسب ترین محصول برای تخمیر باشد.

معمولا 2 ماه بعد از تهیه سیلاژ ذرت برای مصرف دام آماده شده و بعد از این مدت تقریبا 6 تا 12 ماه از سیلاژ می‌توان استفاده کرد.

سیلاژ در فصل تابستان تهیه شده و در همه فصول و بیشتر فصل سرد استفاده می شود.

زیرا تهیه علوفه تازه در زمستان ساده نیست.

بهترین راه مصرف سیلاژ این است که طوری برداشت کنیم تا هوا کمتر وارد سیلو شود تا سرعت فساد کمتر شود.

برای این کار از دستگاه برداشت سیلو با برش های عمودی استفاده می شود.

نرخ سیلاژ بسته بندی درجه یک

بازرگانی کهن تجارت نیکنام انواع محصولات جیره ارزان را به صورت عمده عرضه می کند.

محصولات درخواستی  در کمترین زمان و با مناسب ترین هزینه به دست مصرف کنندگان محترم سراسر کشور می رسد.

می توانید از طریق شماره های تماس موجود در سایت با کارشناسان فروش ما در اتباط باشید.